Over ons

De Jordaan Experience is opgericht door een klein team van enthousiaste mensen. Marlies – Thomas & Eleonora hebben een passie & liefde voor watersport en de Jordaan, de buurt waar zij met heel veel plezier wonen. Elk seizoen varen vele bootjes door de grachten van ons mooie Amsterdam. Dagelijks komen er blije gezichten voorbij genietend van al het moois dat de grachten te bieden heeft. Daaruit ontstond het idee ‘Jordaan Experience’.

Thomas
Marlies
Eleonora

Uniek

Wij stelden onszelf twee vragen. Op wat voor manier kunnen wij ons onderscheiden. Maar vooral wat zouden wij zelf leuk vinden om te doen, hoe te ontdekken, en te ervaren?  Zo zijn wij op het idee gekomen een boottocht aan te bieden in combinatie met een eigen samengestelde looproute door de Jordaan waar iedereen blij van wordt. 

Bij ons in de Jordaan!

Met de Jordaan Experience laten wij je een stukje authentiek Amsterdam ontdekken. Het kleurrijke verleden van de Jordaan is er nog steeds. Ontdek naast de vele leuke winkeltjes, cafeetjes en restaurants een stukje verleden wat maar weinig mensen weten. Vanaf het moment dat je aan boord komt bieden wij een unieke maar vooral een dag vol plezier en ontspanning.

nl_NLNederlands