Klant belevingen

Wij willen graag alle gasten bedanken die hebben deelgenomen aan de Jordaan Experience. Zie hier reviews die gasten over ons hebben achtergelaten. 

Ronald Janssen

5/5

We hebben met onze organisatie een boottocht gedaan met Jordaan experience. Thomas de schipper heeft ons uitstekend begeleid. Als je ook op een topboot wil varen met een top schipper als Thomas zou ik zeker gebruik maken van Jordaan Experience!!!! Boot was ook top en is van alle makken voorzien!!!

Jet Kuijper

5/5

Hele leuke ervaring. Goed ontvangst! Leuk rondje gevaren en daarna nog een leuke wandeltocht door de Jordaan met leuke tentjes op de route om te stoppen!

Pam Kuijper

5/5

Wat een super ontvangst op een prachtige boot! Heerlijk gevaren en daarna een mooie en leerzame wandeltocht gelopen. Tussendoor kan je nog een hapje of een drankje doen je hebt de tijd aan jezelf.

Ilse Houtman

5/5

De ideale manier om op authentieke, intieme en vooral gezellige wijze de Jordaan te ontdekken. We hebben zo genoten van de experience, de goede zorgen van de schipper én leuke weetjes over het heerlijke Amsterdamse buurtje. Echt even op vakantie in eigen stad! 

Marco van de Berg

5/5
Jordaan Experience niet zo maar een beleving!
De ontvangst is al bijzonder op een stijlvol ingericht schip worden we welkom geheten door onze vrouwelijke Captain Marlies. Na koffie en gebak gaan we aan boord van de mooie strakke sloep en onder het genot van een heerlijk gekoelde prosecco genieten we van de rondvaart door de Amsterdamse grachten. Marlies vertelt ons leuke anekdotes.
Wij kunnen niet anders dan deze beleving aan te bevelen. Een persoonlijke aanpak en een relaxte manier om de grachten te verkennen!

Tim Keuter

5/5

Unieke beleving! Top ontvangst, heerlijke boottocht om de Jordaan verder te ontdekken. Daarna wandelend zelf in te vullen met goede begeleiding middels heldere uitleg, ludieke teksten en lekkere plekjes. Very Nice!

Pascal Van Meerten

5/5

Leuke tour, via de grachten van Prinseneiland en de Jordaan. Mooie boot, leuke info. Een aanrader! Daarna een gezellige en ook leerzame wandeltocht door Jordaan.

Jan- Willem Klosters

5/5

De perfecte combinatie van een ontspannen boottochtje en een actieve wandeltoer door de unieke Jordaan. De wandeling doe je lekker in je eigen tempo met je eigen groepje. Aanrader!

Frans van den Broek

5/5

Joined the Jordaan Experience last week on one of their maiden voyages, and highly recommend this fun local experience. We were met at this amazing houseboat which used to be a working ship – a sight to be seen. Then we boarded the sloop for a 1hour+ boat trip through the canals of Amsterdam, and in particular the colorful Jordaan area. Marlies, the captain and guide, kept us informed on fun and historical facts while we enjoyed a glass of bubbles! All in all a super experience, run by locals who have a heart for the city!

Charles Sluistuinen

5/5

De Jordaanse sfeer begint met een triomfantelijk ontvangst op een prachtige plek. Met een comfortabele boot gezellig door de grachten en daarna zelf op pad met een gezellige wandeling en leuke stops. Echt een heerlijke middag in oud Amsterdam.

De Jordaan Experience Galerij

Stap nu bij ons aan boord!

Met de Jordaan Experience laten wij onze gasten een stukje authentiek Amsterdam ontdekken. Dit doen wij aan de hand van onze boot tour in combinatie met een vervolgroute. Wij bieden gegarandeerd plezier voor jong en oud. Klaar om te ontdekken? 

nl_NLNederlands